Frikadeller er perfekte til aftensmad og madpakke

31 August 2018
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Det er virkelig rart, når du kan lave noget mad til aftensmad, som du også kan bruge på din egen og børnenes madpakke. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at være så kreativ, når du skal lave madpakke næste dag. Ofte er det nok, at de har nogle lækre rester med på madpakken. Så kan du næsten være sikker på, at der vil blive spist op. 

En af de retter, der egner sig perfekt til at blive spist til aftensmad og til frokost næste dag, er frikadeller. De er lækre både varme og kolde og kan nemt skæres i skiver, så de kan ligge på en rugbrødsmad. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at tænke så meget over pålægget. 

Har du ikke lige en god opskrift på frikadeller, kan du nemt finde en via nettet. Der findes i dag mange forskellige former for online kogebøger. De er med til at gøre det meget nemt for dig at finde den opskrift, som du har brug for. Du behøver derfor ikke at lede længe. Et af de steder, hvor du kan finde et virkelig stort udvalg, er på dk-kogebogen.dk. 

Om aftenen tager det noget tid at lave en stor portion frikadeller. Derfor er det en god ide, at du laver en stor portion, så der er til flere dage. Der bør både være til flere dages aftensmad og flere dages madpakke. Hvis I ikke så godt kan lide at spise det samme flere dage i træk, kan du fryse de overskydende frikadeller ned. Så kan du altid tø dem op en dag, hvor du har travlt. 

Du kan lave madder med frikadeller på mange forskellige måder. Du kan for eksempel bare smørre smør eller margarine på brødet og så lægge frikadelleskiver på. Du kan også komme remoulade, mayonnaise, syltede agurker, rødbeder, eller hvad dine børn nu ellers godt kan lide, på. 

More articles