Gå ikke på kompromis med din daglige hudpleje

08 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hudpleje er ikke bare hudpleje. Mange mennesker tror fejlagtigt at det er fuldt tilstrækkeligt at vaske huden med vand og så til nøds klaske lidt fugtigheds lotion i ansigtet. Dette er dog langt fra nok hvis det handler om at yde den maksimale beskyttelse og pleje.

Huden – især den i ansigtet – udsættes for rigtig mange påvirkninger i løbet af dagen. Blandt disse er sol lys, luft forurening og stress måske de der sætter deres allermest tydelige spor i form af udtørring og udmattelse af hudens overflade. Dette komme til udtryk i løs og uelastisk hud, fedtet eller uren hud, eller måske overfølsomhed og rødmen i huden.

De færreste bryder sig om at gå rundt med en hud der føles tør, fedtet, bumset eller kløende og irriteret. Og derfor er det vigtigt at du opretholer en vis rutine når det handler om din hud og dennes pleje.

Hvordan passer jeg bedst på min hud?

Det er faktisk ikke særligt svært at opbygge en bæredygtig hudpleje rutine. Alt hvad der kræves er de rette hudpleje produkter. Du behøver ikke at anskaffe dig et mindre arsenal af disse – og god hudpleje behøver ikke at koste dig spidsen af en jetjager. Hvis du vælger de rette produkter som passer til din hudtype og yder den rette beskyttelse til din hud i forhold til din situation vil du kunne komme rigtig langt med få, men gode, produkter.

Til afrensning af din hud bør du være i besiddelse af en mild rense creme og en god toner eller skin tonic. Disse skal bruges morgen og aften for at rense husen for sved, fedt, snavs og make up rester. Og så skal du anskaffe en dagcreme med UV filter samt en natcreme som kan tilføre huden næring således at den understøttes i sin regenerering mens du sover.

Find dine hudpleje produkter på www.sephora.dk

More articles