Gå ikke på kompromis med en malermester på Fyn

29 September 2021
admin

editorial

Ikke mere gør-det-selv

Overskriften lyder “Gå ikke på kompromis med en malermester på Fyn”. Hvad mon der menes med dette? Det er egentlig ret enkelt: Lad vær at brug dig selv som malermester på Fyn og for den sags skyld heller ikke din nabo. Der er nemlig ingen tvivl om, at når alt kommer til alt, er det dig selv, der skal kigge på det i sidste ende. Og tro mig. Du vil spotte alle fejlene.

I Danmark har vi rigtig mange handymen, som tror, at de kan klare det hele. Og det kan de med garanti også, og måske det heller ikke er så vigtigt, om den terrasse står snorrelige eller om hegnet er lige i øjet? For de fleste ikke-uddannede tømrer, vil de ikke kunne spotte fejlen. Men lige med malerarbejde, er det altså både noget frisøren, kontanthjælpsmodtageren og direktøren vil spotte; det er bare ikke pænt! 

Book en malermester

Når der derfor findes professionelle malere, er det altså ikke for sjov, at de er værd at benytte sig af. En malermester på Fyn med sans for detaljerne, vil være lige det du har brug for, hvis du står overfor dit nye malerprojekt. Et godt bud kan for eksempel være, hvis du skal have malet hele køkkenalrummet. 

Her vil en malermester vide, hvilken maling der gør sig gældende i køkkenet over de varme gryder kontra i hjørnet i stuen. Måske det er vigtigt, at malingen i køkkenet kan holde til lidt mere, når der bliver svinget med potter og pander. Her er det vigtigt, at man ikke maler hele køkkenalrummet i en malerart, før du opdager, at der lige under emhætten, måske er behov for lidt mere kærlighed i form af en anden malerart.

Her vil en malermester kunne bidrage med viden, ekspertise og erfaring. Husk det, ved dit næste malerprojekt.

More articles