Gentagelse af gulvafslibning i Viborg eller ej

10 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der kan være flere grunde til, at der eventuelt kan være brug for en ekstra eller opfølgende gulvafslibning i Viborg, og vi vil her forsøge at gennemgå nogle af årsagerne dertil.

Den umiddelbare største grund til, at der kan være behov for en gulvafslibning i Viborg, kan være, fordi der simpelthen er tale om så stort et gulv, at de udsendte gulvafslibere ikke kan nå at fikse gulvet i samme ombæring.

Der er måske andre opgaver at tage sig af, så alle de ansatte ikke kan sættes ind på den samme og givne opgave, hvorfor der ikke er mandskab nok til at klare opgaven med det samme.

Det kan også tænkes, at der lige pludselig kommer en akut opgave med noget gulvafslibning, hvor et gulv skal slibes ned, så gulvet for eksempel lige tids nok kan blive klar til at blive brugt ved et bryllup, mens den første kunde med det store gulv går med til, at vedkommendes opgave godt kan vente lidt.

Dog er det vigtigt, at man hurtigst muligt genoptager opgaven med at slibe gulvet ned, for det svarer lidt til at male en husmur halvt og så fortsætte et par dage senere.

Selvom det er præcis den samme farve fra den samme bøtte maling, så vil man stadig ret så tydeligt kunne se forskel.

En anden grund til, at man måske skal have udført en gulvafslibning mere, kan være, fordi man ikke er tilfreds med det første resultat, og kunden har som bekendt altid red, så medmindre man har nogle udslagsgivende gode argumenter som gulvafsliber for, hvorfor gulvet ikke skal slibes mere ned, så bør man gøre dette.

En uheldig årsag kan være, at når efterbehandlingen har fået lov til at sætte sig, så sker der noget med gulvet, der gør, at det går lidt i stykker, og så er der altså ikke andet for, end at man må give sig i kast med at udføre en gulvafslibning igen.

More articles