Giv børnene mulighed for leg og motion med en Airtrack

03 September 2021
Astrid Pedersen

editorial

Det er sundt for børn at bevæge sig. Det at sidde passivt underholdt foran en skærm i flere timer om dagen gavner ingen.

Desværre er du i hård konkurrence mod skærmene når du prøver at motivere dit barn til at komme ud og lege. Og derfor kan du blive nødt til at investere lidt i dette projekt.

Mange forældre vælger at installere en have trampolin som giver ungerne mulighed og motivation for at røre sig udendørs hver dag. En have trampolin er et morsomt udendørs legeredskab som giver god motion.

Ved hop og spring på en trampolin styrkes barnets muskler og dets evne til at koordinere sine bevægelser. Gennem leg på trampolinen udvikles både de sensoriske og motoriske evner, og barnet får samtidig motion. Og derfor kan det anbefales at lade barnet dyrke spring gymnastisk, både i klub og i fritiden.

Airtrack – et oplagt alternativ til have trampolinen

Har du ikke mulighed for at opstille en have trampolin derhjemme? Så behøver du ikke at fortvivle. Du kan nemlig sagtens gøre det muligt for dit barn at udfolde sig gennem hop og spring selv om der ikke står en trampolin i haven. Du kan nemlig anskaffe en af de smarte Airtrack måtter.

Med en Airtrack måtte kan dit barn øve sig i spring teknikker og serier hvor som helst. Har du plads i stuen kan din Airtrack sagtens bruges på gulvet derhjemme.

Dine børn kan tage deres Airtrack med i parken eller på legepladsen og træne der. Den smarte Airtrack måtte er nem at rengøre og kan samtidig pakkes sammen til at fylde nærmest ingen ting. Og da en Airtrack er fremstillet af lete materialer vejer den cirka det samme.

Køb den originale Airtrack online

Du bør ikke gå på kompromis med kvaliteten når du anskaffer en Airtrack. Du kan købe Airtrack måtten online på globalairtrack.dk

More articles