Giv trægulvet en chance mere – bestil en gulvafslibning i Viborg

26 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

I Danmark er boliger udstyret med massive trægulve særdeles populære på markedet. Dette skyldes, at der er kommet længere og længere imellem huse og lejligheder, som er forsynet med denne type gulve – de færreste nyopførte boliger opføres med originale trægulve, da dette materiale er alt for dyrt i forhold til alternativerne. Samtidig skiftes mange trægulve rundt omkring i de små hjem ud med de samme alternative gulvtyper, som er nemmere at passe.

Gulve af epoxy, cement, beton, linoleum eller vinyl kræver slet ikke den samme mængde pleje og vedligeholdelse, er nemmere at gøre rene, og er samtidig en del mere slidstærke end trægulve. Til gengæld tilføjer de ikke hjemmet den samme mængde personlighed og atmosfære – der er få ting så charmerende som et ægte trægulv, som er velholdt, og som udstråler varme og charme. Derfor bør du, såfremt dit hjem er i besiddelse af et massivt trægulv, værne om dette i stedet for at skrotte det blot på grund af overfladisk slitage.

Hvordan får jeg mit trægulv til at stråle igen?

Det kan selvfølgelig godt være vældig fristende at erstatte det matte og triste trægulv med et mere moderne og knap så krævende gulv. Især fordi det efterhånden er mange år siden, at trægulvet var en decideret fryd for øjet, eller en fornøjelse at betræde. Splinter, ridser, pletter, skrammer og slidspor bestående af nedtrådt støv og snavs har bemægtiget sig den før så smukke og ensartede overflade, og gjort trægulvet virkelig grimt. Men du kan, efter al sandsynlighed, genskabe denne overflade med en gulvafslibning.

På få timer kan en dygtig gulvmand transformere dit slidte gulv til en sand skønhedsåbenbaring – ikke ulig det udseende, gulvet havde, da det var ganske nylagt. Hos Gulvkanonen finder du erfarne håndværkere med speciale i gulvafslibning, som står klar til at hjælpe dig af med dit slidte trægulv. Læs mere på Gulvkanonen.dk

More articles