Giv trægulvet nyt liv – bestil en professionel gulvafslibning i Viborg

26 September 2019
Astrid Pedersen

editorial

Skal hjemmet have en kærlig hånd – måske i forbindelse med en større renovering, eller fordi en ny indretnings stil skal afprøves? Så er det oplagt at få lidt frisk maling på væggene og på det indvendige træværk så som panelere, dørkarme, vinduesrammer og lignende. Du kommer nok heller ikke uden om at give badeværelse og køkken den store tur, med mindre disse selvfølgelig skal totalrenoveres af professionelle fagfolk. Men har du overvejet, hvad er skal ske med trægulvene i din nyligt renoverede bolig?

Få flotte trægulve med en professionel gulvafslibning

Måske har du ikke selv lagt mærke til hvor slidte og flossede dine trægulve er gået hen og er blevet i årenes løb. Men det kan godt betale sig at tage gulvene i øjesyn før du påbegynder istandsættelsen af dit hus eller af din lejlighed. Når først du får rullet gulvtæppet sammen eller rykket sofaen væk fra dens vante plads, vil det nemlig stå lysende klart hvorfor. Der hvor gulvet har nydt møblers eller tæppers beskyttelse gennem mange år, vil overfladen nemlig være næsten lige så fin og skinnende som da gulvet modtog sin seneste behandling – måske endda i forbindelse med selve anlæggelsen af trægulvet.

De steder, hvor gulvet er blevet slidt på daglig basis, vil det derimod typisk være gulnet af solens skarpe stråler, der hvor lysindfaldet er mest kraftigt – for eksempel under vinduer eller foran altan eller terrasse døren. Gulvets overflade vil være en grafisk mosaik af skjolder fra spildte væsker, småskrammer og overfladiske ridser samt grålige slidspor, som opstår når støv og skidt trædes ned i træværkets overflade. Derfor bør du tænke en gulvafslibning med efterfølgende behandling ind i dine renoverings planer. Du vil blive overrasket over, hvor stor en forskel en gulvafslibning kan gøre – og så behøver en gulvafslibning ikke at koste en bondegård.

Book tid til en billig gulvafslibning i Viborg på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-viborg/ 

More articles