Gode foreskrivelser til at lave en god annonce på Gul og gratis

25 January 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du føler formentlig, at du ligger inde med noget, som du kan tage topprisen for og hurtigt få solgt på Gul og gratis, som du ikke selv har brug for længere, da du skal bruge pengene; men alligevel undrer du sig over, at få ser din annonce, der er få henvendelser, og er der nogle, så er det med spørgsmål om det praktiske eller forslag om afslag i prisen.

Hvad er der lige galt med folk?

Hvorfor slår de ikke til på dette spændende produkt, som du da tidligere har hørt fra andre, de kunne være interesserede i?

Selvfølgelig er der altid tidspunkter med markedet, der vender sig, og man skal være heldig nogle gange, men skæbnen er faktisk ofte i dine hænder til at gøre en god handel, hvilket bare kræver nogle praktiske salgstrick som privatperson, vi lige vil lære dig her, så du kan få solgt tingen – til din pris.

For det første skal du tage nogle vellignende billeder, der ikke er slørede, men i fokus og uden “støj” fra andre ting på billedet. Disse skal helst være helt nye og retvisende, men de må ikke være direkte manipulerede.

Selve teksten skal du skrive på grammatisk korrekt dansk – og eventuelt også engelsk for at ramme flere mennesker.

Er dansk- eller sprogkundskaber generelt ikke din force, så får andre til at forfatte det for dig, for det får din annonce til at se mere professionel ud.

Slutteligt må du hellere skrive for meget end for lidt, da det eliminerer opfølgende spørgsmål, men skriv ikke alt for kedelige detaljer, men siden det er en salgsannonce, kan du nok godt forvente, at folk vil læse den i bund.

Du kan også bruge videre tricks som at forklare, at det er en sjælden enhed, hvis det er sandt; man må gerne presse citronen uden at lyve.

More articles