Gør det lettere for dig som professionel at udarbejde tilbud på vinduer

22 April 2021
Anders Lundtang Hansen

Den her artikel tager udgangspunkt i, at du er en håndværker, der blandt flere opgaver tager sig af at installere døre og vinduer i hjem og erhvervsbygninger.

Det er blot et udpluk af mange af de opgaver, som du laver, hvor det nogle gange er den bestemte opgave, som du bliver sat til at lave med installation af disse elementer, mens det andre gange måske er nogle omkringliggende opgaver med døre og vinduer, du og dit firma skal tage jer af.

I den sammenhæng er det mest almindelige, at man tager ud og kigger på den forekomne opgave, som kan være privat eller et firma, og så tager man bestik af situationen, udregner mandskabstimer, behov for materiel, værktøj og meget andet.

Det er på den baggrund, at man kan komme med et tilbud på den opgave.

Men hvad skal man så lige tage for den opgave med vinduerne og dørene?

Få et fast tilbud på vinduer

Når det skal gøres meget firkantet, så handler det jo om, at du som håndværker kan give et tilbud, som der giver overskud for jer at udføre i sidste ende.

Der vil nogle gange være undtagelser, og man kan komme til at regne forkert, men i langt de fleste tilfælde skal man tjene på opgaven.

I den sammenhæng har man nok en samarbejdspartner, som man køber disse vinduer fra, og hvis man holder sig på god fod med disse og har et givtigt samarbejde, så er der måske mulighed for unikke rabataftaler.

Er man så glad for det samarbejde, så kan det jo vare ved, så man ikke skal kigge efter andre steder at anskaffe sig de vinduer eller døre, når man skal ud at lave opgaver af den kaliber.

Så bliver arbejdet for en mere strømlinet, og man kan måske lægge ordrer ind hurtigere på vinduer og døre, så man har dem i god tid.

More articles