Gør det lettere for dit personale og kunder med parkeringsservice

22 August 2021
Lotte Hindsberg

Det er nok de færreste der ikke har prøvet at lede efter en parkeringsplads. Både som ansat, privatperson eller som besøgende. Det er en udfordring som virksomhed, hvis dine ansatte eller gæster ikke kan finde en ledig  plads, til trods for at du har en parkeringsplads.

Det kan løses med en parkeringsservice, som sørger for at du ikke får uvelkomne til at parkere på parkeringspladsen. Du kan læse mere om mulighederne på https://unopark.dk/. En af fordelene ved en parkeringservice er at det er omkostningsfrit og kommer med en app til parkeringstilladelse og gæstetilladelse. Appen kan kombineres med fysiske og digitale tilladelser og er desuden landsdækkende.

Landsdækkende service

En anden fordel ved at have en parkeringsservice, er at den er landsdækkende og der er lavet aftaler med de andre store parkeringsfirmaer i Danmark. Det giver en stor fleksibilitet og aftalen kan laves ændres, hvis det ønskes. 

I aftalen med parkeringsfirmaet har du en kontakt person, hvilke gør det nemmere at få skræddersyet en aftale som passer lige jer og få den ændret efter behov. Det betyder også at kontaktpersonen også vil kende jer bedre. En aftale med et parkeringsselskab, som typisk er dansk ejet, er at det gratis og selskabet leverer, hvad der er brug for af standere, skilte til personale og gæstestilte. 

Ved siden af virksomhedsparkeringer er parkeringsservice også relevante for f.eks. boligselskaber. Især hvis de ligger tæt på en station. Det kan give store problemer for de beboere, der bor i området at finde en parkeringsplads og kan være til stor frustration. Det kan give boligselskabet store problemer, for ikke at sige at det er tidskrævende. Det kan løses med en parkeringsaftale og det vil være parkeringsfirmaet at sikre, at der ikke kommer biler og holder på parkeringspladsen uden en aftale. Det vil også være parkeringsfirmaet, der vil udstede bøder og sørge for indkrævning. 

More articles