Har du styr på gulvafhøvlingpriser?

04 June 2021
Johanne Hansen

editorial

Renoveringsprojekterne går amok

Står du og skal til at renovere ligesom resten af Danmark? Ja, som du nok selv kan høre, er renoveringsprojekterne tonset derudaf i denne Corona tid, hvilket også giver et godt bud på, hvorfor de kære håndværkere er jævnt pressede. 

Coronaen åbnede op for en færdiggørelse af alle de projekter, vi ikke havde tid til at starte med. Lige pludselig trængte havelågen endnu mere til en klat maling, eller så var der noget som var lidt mere akut, end det havde været tidligere. 

Hovedsageligt nok mest fordi, at det var noget vi lige pludselig gik og kiggede på hver evig eneste dag. Og hvem kan holde ud og kigge på den samme grimme, gulige, nikotion tilrøget væg alt for længe? Tiden var der, og folk var klar på at renovere – alle sammen på én og af samme gang.

En prisoversigt er guld værd 

Derfor kan det for nogle være svært at danne sig det helt overblik over tingene prismæssigt, da der er så mange om buddet, og det kan være svært at navigere rundt i de forskellige pris nedslag. Når du står og skal indsamle priser, kan det først og fremmest være en god idé at høre andre, hvad de har fået i pris på forskellige ydelser. Det kan være svært at regne med håndværkerens påstand alene, og det er derfor en god idé lige at høre andre, om det kan passe, at prisen for eksempel skal være så høj. 

Når det er sagt, er der heller ingen skam i at indhente flere tilbud af gangen. At sammenligne tilbud bør alle gøre for at få den bedste pris. Skriv det ind i en prisoversigt, hvor du for eksempel skriver prisen på X antal kroner, udbyderens navn X og til sidst ydelsen for eksempel gulvafhøvling priser. Det giver dig det perfekte overblik, når du skal til at renovere.

More articles