Her finder du opskriften på en lækker kylling i karry

31 May 2021
Cecilie Mortensen

editorial

De fleste kender til det at have en travl hverdag. En hverdag hvor der måske sjældent er tid og plads til at eksperimentere med de helt store madretter. Typisk skal det gerne gå lidt stærkt i hverdagen, da man som regel er godt brugt, når man kommer hjem fra arbejde. Dermed sagt må det gerne være lidt lækkert det man får at spise, selvom det skal gå hurtigt. 

Det kan være svært at finde inspiration til at lave nye madretter, når man oftest kommer sent hjem. Derfor falder langt de fleste i den mølle, at man ender med at lave det man typisk kender eller ved man hurtigt kan bikse sammen. 

Hvis du er kommet til punkt, hvor er ved at være træt af de samme madvaner, kan du her finde opskriften på at lave en lækker traditionel kylling i karry. 

Sådan laver du en velsmagende kylling i karry

For at lave en god og velsmagende kylling i karry, kræver det at du kan sætter 30 minutter af til at tilberede maden. For at lave en kylling i karry, skal du naturligvis bruge kylling. Du kan her vælge kyllingebryst, som du kan skære i strimler eller mundrette stykker.

Herudover skal du bruge løg, karry, hønsebouillon, æble, smør, flødeost eller fløde. Det kommer du sammen i en gryde, hvor det får lov til at hygge sig og trække smag. Du kan naturligvis smage det til med salt og peber efter smag og behag.

Find den bedste opskrift på at lave en kylling i karry 

Er du på jagt efter en meget velsmagende kylling i karry, som du kan servere for dine børn eller gæster? Så findes der et hav af forskellige opskrifter på nettet. Vi har dog fundet en meget populær opskrift, som mange har brugt og fået stor glæde af. Find den hos dk-kogebogen.dk.

More articles