Hjælp til byggeprocessen

19 November 2021
Steffen Hansen

editorial

Står dig og din virksomhed midt i en byggeproces, der synes uoverskuelig, så forstår vi jer godt. Det kan være en kæmpe udfordring at komme i gang, hvis man ikke har prøvet det før, men bare rolig, der er hjælp at hente. Det kan nemlig være en god idé at rådføre sig med nogle eksperter, når man skal igennem så stor en proces. Vi vil lave en guide over, hvilke eksperter dig og din virksomhed kan have gavn af at kontakte. Så læs med og bliv inspireret. 

 

image

 

Hyr en entreprenør

Det kan være en god idé at hyre en entreprenør, hvis du ikke kan overskue opgaven selv. En entreprenør kan nemlig hjælpe dig med hele byggeprocessen og sørge for at hyre de nødvendige fagfolk og få de nødvendige tilladelser. Du skal derfor ikke selv stå få nogle af disse processer og du sparer derfor tid, som du kan bruge mere fornuftigt.

Anskaf entreprenørkørsel

Hvis dig og din virksomhed skal i gang med en byggeproces, så kan I ikke komme uden om, at der skal transporteres materialer til byggepladsen og der skal bortskaffes jord. Det er derfor en god idé at lave en aftale om entreprenørkørsel. De kan f.eks. sørge for transport af forurenet jord, der skal håndteres af specialister, hvorfor det ikke er en opgave. Der er ingen tvivl om, at du kan få lavet en skræddersyet løsning om entreprenørkørsel, der passer til netop dig og din virksomhed.

Hyr en arkitekt

Det er måske ikke et af de første skridt, du tager under byggeriet, men at hyre en arkitekt kan spare dig for en masse stress og give dit byggeprojekt et mere professionelt udseende. En arkitekt er den person, du henvender dig til for at få udarbejdet design og tegninger, så det kan være en stor fordel, hvis du hyrer en på et tidligt tidspunkt. På den måde ved de allerede, hvad der foregår, når de skal i gang med at designe.

More articles