Hold øje med udgifterne til din VM Up!

15 February 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Bare rolig, det er sådan set ikke, fordi en vw up er en dyr bil i sig selv.

Tyskerne har gjort meget for, at denne biltype skal være en økonomisk bil, der kører langt på literen og er forholdsvis miljøvenlig, så det kan svare sig for både enlige, par og familier at investere i sådan en bil, uden man ender med at gå bankerot.

Vores tanke med denne artikel er egentlig, om du har styr på, hvor mange udgifter der egentlig er forbundet med at eje en VW Up og så mange andre typer af tyske og udenlandske biler for den sags skyld?

Det kan jo være, det er første gang, du skal eje en bil, og meget fornuftigt har valgt sådan en VW Up som dit første valg. Det vil gavne dig i længden.

Men det kan jo også være, at du efterhånden kører så meget på autopilot i mere end én forstand med at eje en VW Up, at du ikke tænker over, hvad du betaler for at have den.

Måske betaler du regningerne per automatik og fylder brændstof på bilen uden at kigge efter på måleren.

Ved at vi lige lister nogle af de vigtigste punkter op med, hvad der er forbundet af udgifter ved at have en VW Up og andre biler generelt, kan det være, du er mere opmærksom i fremtiden – eller ligefrem laver regnskab over dit forbrug, så du kan sænke dette.

Det vil både være godt for miljøet og din pengepung.

Som det første er der jo engangsbeløbet for bilen, hvilket kan være billigere, hvis du køber den brugt.

Du skal som sagt huske at tænke på brændstofforbruget, hvilket blandt andet hænger sammen med længden på dine køreture og vejenes forløb.

Desuden skal du huske elementer som forsikringer såsom kaskoforsikring og ansvarsforsikring.

Kan du selv komme i tanke om mere?

More articles