Hvad er en pulverlakering helt præcist?

31 May 2021
Cecilie Mortensen
image

editorial

Er pulverlakering en behandling, du ikke kender noget til? Så kan du blive en del klogere på den her, da det er en lakering, som i den grad har sine fordele. 

Pulverlakering – hvad er det? 

Som navnet naturligvis også antyder, så er en pulverlakering en lakering, hvor der bruges pulver. Det vil typisk være på elementer af aluminium og stål, som kan være alt fra cykelstativer, skilte m.m.

Med en pulverlakering har du muligheden for at få en lakering i nærmest lige de farver, du ønsker. Valgmulighederne er nemlig mange. En pulverlakering kan derfor være en glimrende måde at forny et element på, eller at få et element til at passe til de omgivelser, hvor det er i. 

Noget som også er vigtigt at fremhæve ved en pulverlakering er, at lakeringen også er en overfladebehandling. Formålet med en lakeringen kan derfor også være at give ekstra beskyttelse mod den danske vind og vejr.  

Før selve lakeringen kan gå i gang er det vigtigt, at elementet der arbejdes med rengøres grundigt. Ellers vil pulverlakeringen nemlig ikke kunne hæfte særlig godt. Dette kan foregå ved hjælp af en slyngrensning, hvor der fjernes alt fra rust, glødeskaller og diverse snavs, for at slutresultatet kan stå så pænt som overhovedet muligt. 

Hvem kan hjælpe dig med en pulverlakering? 

Hvis du står med et eller flere elementer, som kunne trænge til en pulverlakering, så er der god hjælp at hente. Der findes nemlig en række forskellige firmaer, som har specialiseret sig i dette felt. Du bør derfor også tage fat i dem, i stedet for at du selv forsøger dig med en lakering. Du kan nemlig være ekstra sikker på, at resultatet bliver fejlfrit, når du søger professionel hjælp. 

Et af de firmaer du kan få hjælp fra, når det kommer til en pulverlakering, finder du her: https://www.dtl-pulverlakering.dk/ydelser/pulverlakering.

More articles