Hvad er Microsoft Project kurser?

08 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

Microsoft Project er et projektstyrings værktøj, som er noget ud over det sædvanlige. Hvor de fleste lignende applikationer udelukkende beskæftiger sig med budgetlægning eller med sporing af fremdrift, er Microsoft Project et program, som integrerer samtlige funktioner og automatisk skaber overblik over samtlige facetter af selv det største og mest komplekse projekt.

For eksempel kan du anvende Microsoft Project til at udvikle dine budgetter på basis af tildeling af arbejde til varierende ressourcer. Har du allerede plottet de enkelte ressourcer og deres timepris samt forventede arbejds hastighed ind i Microsoft Project, vil programmet foretage en beregning af omkostningerne som en funktion af arbejdet gange hastigheden.

Samtidig kan du med Microsoft Project nemt allokere og fordele dine ressourcer (mennesker, udstyr og materialer) mellem projekter og delprojekter via den såkaldte ressource pulje. Hver ressource tildeles sin egen kalender, hvor du nemt kan få et overblik over hvilke ressourcer som er tilgængelige på hvilke tidspunkter. Ressource rater anvendes i forbindelse med beregning af omkostninger ved ressource tildeling. Hver ressource kan tildeles opgaver på flere niveauer og i forskellige planer. Tildelingsplanen er baseret på ressourcens tilgængelighed som er defineret i de før nævnte ressource kalendere.

Med Microsoft Project kan du oprette pålidelige road maps og fremtids estimater samt forecasts, som kan sikre, at dit projekt holder sig på sporet – og at du undgår scope creep. Sagt med andre ord, er Microsoft Project et særdeles anvendeligt og nyttigt værktøj for projektledere og koordinatorer.

Lær om Microsoft Project på et Microsoft Project kursus

Er du projektleder, og vil du gerne lære at anvende Microsoft Project optimalt? Så kan du med fordel lade dig indskrive på et af de fremragende Microsoft Project kurser hos 4D. Du kan eventuelt starte med det gratis seminar, som er en indføring i Microsoft Project – tilmeld dig på https://www.4d.dk/kurser/office/project 

Flere Nyheder