Hvad man dog ikke kan lave laser gravering på!

06 February 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvordan vil du mene, at man bedst muligt besegler kærligheden og viser, at man elsker hinanden?

Nogle vil mene, at man kan få lavet en fælles tatovering, men det er måske lige drastisk nok, men vi er faktisk lidt derhenne med, at man får graveret noget, der skal forevige og vise kærligheden:

Man vælger jo nogle ringe, som man har på, og hvis man virkelig vil bevise, at man elsker hinanden, så får man skrevet navne i dem og gerne den dato, hvor man eventuelt blev gift eller en anden mærkedag.

Den slags bliver jo graveret, men graveringen kan foregå på mange måder og med forskellige remedier.

I moderne tider, som vi er i nu, så har man lært at skabe og kontrollere laserapparater godt nok til, at man kan bruge dem til at gravere alt fra de mindste fine detaljer i flere lag, til at man kan bruge laseren til at skære ting over med eller brænde mønstre i.

Dette var ikke det nemmeste gør i tiden, hvor det blev til mere grove resultater, og man skulle gøre det meste i hånden.

Men nu om dage kan man blandt andet taste nogle bestemmelser ind i en maskine, og så kan laseren gravere efter disse anvisninger helt ned til mindste detalje.

Og det kan virkelig være specifikt og i det små!

For det kan være et helt portræt af en familie eller andet, man gerne vil have graveret ind i i nogle metal, til at man “bare” gerne vil have skrevet nogle navne ind i nogle maskiner på samme måde, som at man skriver navne i børns jakker, så man altid kan finde dem.

At maskinerne kan gøre arbejdet for en betyder, at man undgår de menneskelige fejl, og maskinerne behøver heller ikke pauser, mens der skal arbejdes.

Læs mere om laser gravering her: https://skovtex.dk/laser-og-graver-maskiner/ 

More articles