Hvordan finder jeg en god vinduespudser

10 januar 2022
Agner Clausen

editorial

Træt af at pudse dine egne vinduer? Ja, det er nok de færreste, som ligefrem elsker vinduespudsning. For en del af os bliver det sådant, vi udskyder hele tiden. Og så bliver ruderne endnu mere snavsede, og opgaven ser endnu mere uoverstigelig ud. Hvis du også har det på den måde, skulle du hyre en vinduespudser.

Hyr en professionel vinduespudser

Fordelene med en vinduespudser er mange. Han har et håndelag, som vi amatører aldrig helt kommer efter. Så har han det rette og professionelle udstyr. Han svinger let og elegant vinduesskraberen frem og tilbage hen over vinduet og får det til at se legende let ud. Hans øvelse gør at han klarer opgaven på måske en fjerdedel af den tid vi andre bruger på opgaven. Derfor bliver det heller ikke så forfærdelig dyrt, som man kunne frygte. Frem for alt hvis I er flere i nabolaget som slår sig sammen om at hyre en vinduespudser.

image

Så er der jo også sikkerhedsaspektet. En professionel vinduespolerer er vant til at arbejde på stiger. Hans erfaring øger både sikkerheden og effektiviteten. Og hans resultat bliver bedre.

Vælg en vinduespudser med rentvandsanlæg

En del vinduespudserere har skaffet sig et renvandsanlæg. Et renvandsanlæg renser vandet så at det bliver ultra- rent, fri for kalk og andre urenheder. Vinduerne vaskes skånsomt og uden sæbe eller andre kemikalier. Vinduespolereren fjerner således snavs samt kalk- og sæberester fra vinduerne, uden at efterlade striber eller kalkskjolde. Samtidigt får du vasket vindueskarme og rammer. Desuden er børsten monteret på en teleskopstang, hvorigennem vandet pumpes. Derfor behøver en pudser med rentvandsanlæg sjældent gå på stige. Det øger effektiviteten og sikkerheden.

Egedal Vinduespolering – vinduespudsning i Roskilde

Egedal Vinduespolering (https://www.egedalvinduespudser.dk/vinduespudser-roskilde) er en vinduespudser som blandt andet opererer i Roskilde. Egedal Vinduespolering påtager sig store såvel som små opgaver for private og for virksomheder. De tilbyder for eksempel at pudse vinduerne for en hel ejerforening. Det betyder at det bliver billigere for den enkelte.

Flere Nyheder