Hvorfor dog ikke anskaffe sig et fadølsanlæg derhjemme!

11 June 2019
Anders Lundtang Hansen
image

Hvor er det lige, at man ser fadølsanlæg stå som regel?

Det er ved store forsamlinger, om det så er ved koncerter, festivaler, konferencer eller andet, hvor mange mennesker er samlet et sted og enten hele tiden eller på et udvalgt tidspunkt får lov til at slappe af og kan indtage de iskolde humledråber fra hanen.

Så når du har betalt for din fadøl, så kigger du måske på sådan en anordning og tænker, at det ville kunne være så smart at have sådan en derhjemme.

Faktisk har du plads til en med ikke bare en, men to haner, når du lige måler den på øjemål, selvom synet bliver mere og mere sløret. 

Dagen efter gør du alvor af tanken om at anskaffe sig sådan et fadølsanlæg, og faktisk er der kun én tanke, der dominerer dit hoved lige nu: køb et fadølsanlæg!

Og faktisk så kan det sagtens lade sig gøre.

Disse anlæg kosten ikke alverden, og vedligeholdelsen er ikke værre, end at du selv kan stå for den, og det eneste, du skal tage stilling til, er, hvilke typer af øl, du vil have i hanerne.

Dette kan du selvfølgelig udskifte løbende, så du for eksempel kan have forskellige øl afhængigt af, hvad anledningen er til, at der skal skænkes fadøl op.

Det kan være, du holder en sæsonbetonet fest eller en tema-komsammen i haven om sommeren, hvor det gerne skal være nogle mere lyse og sommerlige øl, som venner og familie kan nyde i varmen.

Og blandt de smarte ting ved et fadølsanlæg er jo også, at det kan rulles rundt, så du for eksempel senere om året kan den have stående i et værelse, som kan være mandekrogen, hvor du præsenterer dine venner for noget nyt og spændende øl, du har på hanerne.

Heldigvis har du i det tilfælde rigeligt af det at kunne dele ud!

More articles