Hvorfor købe en brugt Skoda?

24 september 2021
Astrid Pedersen

editorial

Der er mange gode grunde til at købe en brugt Skoda Octavia frem for en spritny en af slagsen. Måske tænker du at Skoda i forvejen er så billig en bil så den økonomiske besparelse ved at købe en brugt model er til at overse.

Men her skal du huske at selv en billig Skoda taber en lige så stor andel af sin nyværdi inden for de første tre til fem år som en bil i den dyrere ende af skalaen. Så krone for krone er der stadig penge at spare ved at købe brugt når du køber Skoda – og du får stadig masser af bil for pengene.

Find din nye brugte Skoda hos ŠKODA Brøndby

Bor du syd for København, for eksempel i Brøndby eller nærmeste omegn, giver det mening at finde en brugtvogns forhandler med speciale inden for Skoda biler i netop dette område. Med forhandleren lige rundt om hjørnet skal du nemlig ikke så langt hvis der opstår problemer med bilen, eller når den skal på værksted for at blive serviceret.

Du kan for eksempel med stor fordel kontakte ŠKODA Brøndby. ŠKODA Brøndby har igennem mange år opkøbt, solgt og serviceret brugt Skoda biler i alle modeller og årgange.

Hos ŠKODA Brøndby er de dygtige mekanikere og service teknikere specialister i Skoda biler og kender hver enkelt model ud og ind. Du kan derfor være helt sikker på at du får den bedste rådgivning angående valg af brugt Skoda Octavia når du køber den hos ŠKODA Brøndby.

Samtidig er du garanteret professionel service og reparation af din Skoda. Og så kan du og din familie trygt og roligt trille vejene tynde i jeres nye brugte Skoda de næste mange år.

Du kan læse mere om ŠKODA Brøndby, og se det store udvalg af brugte Skoda modeller, på bilhusets hjemmeside skoda-brondby.dk.

Flere Nyheder