Hvorfor købe en brugt VW?

05 oktober 2021
Astrid Pedersen

editorial

Den mest vægtige grund til at anskaffe en brugt VW i stedet for en spritny en af slagsen er selvfølgelig prisen. Det er dyrt at købe en ny VW.

Volkswagen hører ikke til det billigste bil mærke – og de høje afgifter på nye biler i Danmark presser prisen op i et leje hvor de færreste almindelige løn modtagere kan være med. I hvert fald ikke uden at optage et dyrt bil lån.

Er du ikke et sted i dit liv hvor du har lyst til at sætte dig yderligere i gæld kan det derfor anbefales at du kigger efter en brugt VW. Når du køber en brugt VW kan du få den til en brøkdel af bilens nypris.

Dette skyldes at en fabriksny bil smider det meste af sin værdi i løbet af de første fire til seks år af sin levetid. Køber du således en brugt Volkswagen i stedet for en ny kan du faktisk få rigtig meget mere bil for dine penge.

Hvilke VW modeller kan jeg købe brugt?

Er du i markedet efter en brugt Volkswagen er mulighederne legio. Volkswagen er blandt de mest populære bil mærker i Danmark og har været det siden midten af det forrige århundrede.

Det betyder at brugtvogns markedet formelig bugner af brugte VW biler til salg, af alle tænkelige modeller. Uanset om du ønsker dig en VW Golf, en VW ID.4, en VW Passat, en VW Polo, en VW Touareg, en VW Touran, en VW Transporter eller en lille rap VW Up kan du finde hvad du søger på Biltorvet.

Biltorvet samler annoncer for brugte biler til salg fra brugtvogns forhandlere over hele Danmark. På Biltorvet kan du således altid finde et stort og velassorteret udvalg af brugte Volkswagen modeller i fin og køreklar stand til de helt rigtige priser. Klik ind og læs mere på https://www.biltorvet.dk/bil/vw/id-4 

Flere Nyheder