Hvorfor tage Microsoft Office 365 kurser?

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Der er mange gode grunde til at tilmelde sig et Microsoft Office 365 kursus, hvis det er den platform, der anvendes i virksomheden. Som system administrator er det for eksempel rigtig godt at kende til alle de bagved liggende mekanismer i Microsoft Office 365.

Samtidig er det en fordel at være up to date med de muligheder Microsoft Office 365 tilbyder når det handler om sikkerhed, brugerstyring, data og viden deling samt bruger niveauer og versionsstyring. En dygtig Microsoft Office 365 system administrator ved alt om håndtering af denne versatile platform og forstår at sætte den op på en måde, som kommer alle brugere til gode uanset deres niveau.

Microsoft Office 365 kurser til medarbejdere

Dine medarbejdere, som er menige brugere af Microsoft Office 365, kan ligeledes nyde godt af et dybtgående kursus i hvorledes platformen anvendes optimalt. Hos 4D tilbydes en række kurser inden for netop dette område. Ønsker du at fremme samarbejdet de enkelte medarbejdere imellem, eller mellem de enkelte afdelinger, kan du for eksempel overveje at forkæle de ansatte med et ”Samarbejde med Groups, Planner og Delve” kursus hos 4D. På dette kursus får kursisterne indblik i emner så som funktionerne i Groups, her under samtaler, kalender, notesbog og filer. Kursus deltagerne får også kendskab til de samarbejds relaterede funktioner i Planner, og lærer at søge efter filer og information ved hjælp af Delve.

Er du i tvivl om hvilket Microsoft Office 365 kursus som passer bedst til dine medarbejdere, kan du tilmelde virksomheden et gratis seminar. ”Office 365 – Et overblik” er seminaret for dig, som ønsker en grundlæggende indføring i platformens muligheder og anvendelser – og som gerne vil lære om de enkelte applikationer, som indgår i Microsoft Office 365 pakken, for eksempel Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og den smarte videndeling applikation Microsoft OneDrive. Tilmeld dig i dag på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365 

More articles