Kan man skrotte en efterbehandling ved gulvafslibning i Viborg?

05 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du spørger os, om der kan droppes at udføre en efterbehandling ved en gulvafslibning i Viborg, så er vores største erfaring, at det ikke kan svare sig.

Der er en grund til, at man har dedikeret et helt indlæg til det med at lave gulvafslibning i Viborg: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-viborg/

Så for at være rigtig grov, så kan man sige, at det er den famøse sammenligning med, at man får varmen af at pisse i bukserne, men det er også pænt klamt i længden.

For hvad får du ud af ikke at tilvælge en efterbehandling?

Jo, måske sparer du nogle småpenge her og nu, men på lang sigt så får du så ikke noget ud af de penge, du har lagt til en gulvafslibning, om den er let, grov eller kræver en gulvafhøvling forud.

For hvis du bare vælger at få slebet gulvet ned og så ender håndværkerne hjem uden at ville have udført mere, fordi du jo kan se, at gulvet ser fint ud nu, så gør du dig selv en bjørnetjeneste.

Selvom gulvet umiddelbart ser fint ud efter en gulvafslibning, så vil det lidt svare til at udføre en operation, der er vellykket, men man så sparer at lukke såret sammen, så man vækker patienten op med et åbent kødsår.

Det ville jo være skandaløst.

Så du kan sagtens betragte et ubehandlet gulv, der ikke har fået en efterbehandling i Viborg, som et gulv, der ligger med et åbent sår, der ikke har mulighed for at hele sig.

Et trægulv skal helst hver gang med få undtagelser have en god efterbehandling, der passer til træet og det udtryk man gerne vil have til slut.

Husk så også lige på, at du ikke skal træde ind på gulvet, lige efter det har fået en efterbehandling, for så får det ikke mulighed for at hele godt nok.

Penge givet ud til denne efterbehandling vil gøre, at trægulvet kan holde sig flot i lang tid.

More articles