Kan man virkelig nøjes med en enkelt skruemaskine?

25 september 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

En kone vil nok opgivende sende himmelvendte øjne, når husbonden atter vælger at købe sig nye bore- og skruemaskiner, der lidt er to ord for samme maskine.

Manden prøver at argumentere med, at konen da også køber en masse sko, selvom hun kun har to fødder at bruge.

Men manden har også kun to hænder og kan håndtere maks – og det ser dumt ud og bliver næppe smart at gøre – to boremaskiner på samme tid, men man skal jo have boremaskiner til forskellige anledninger, der kan bruges til forskellige opgaver.

Konen skal jo også bruge sko til diverse anledninger. Støvler kan jo ikke bruges til et fint middagsselskab.

Sådan så man det især i gamle dage, at manden havde hele sit hjemmelavede værksted om til en farm for boremaskiner, der lignede, at de formerede sig.

Den var firmaerne med på at sælge, men nu om dage lader det til, at de prøver at sælge idéen om, at man kan nøjes med en enkelt boremaskine.

Er det rigeligt med en enkelt boremaskine derhjemme?

Nu koncentrerer vi os om de almindelige mennesker, der skal bruge boremaskiner, for det er nok en helt anden sag B2B, hvor håndværkere har brug for meget specifikke boremaskiner, hvoraf det nok ikke er alle, man kan købe nede i ens lokale byggemarked.

Men hvorfor skulle nogle firmaer forsøge at gå over til, at det er nok at købe en enkelt af deres boremaskiner, som angiveligt skulle have de fleste funktioner i sig, når de kan tjene flere penge ved at sælge flere?

Det er nok fordi, at man følger kundernes ønsker, der vil have det hele samlet i én maskine.

Så udvikler man jo stadig på nye boremaskiner, så selvom man har en med mange funktioner, så kommer der nok snart en ny til – som de forsøger at sælge til en.

Flere Nyheder