Kattefoder til engros priser – find det online

02 December 2019
Astrid Pedersen
Kattefoder til engros priser - find det online

Er du den lykkelige indehaver af et katteri – eller bestyrer du et internat eller en kattepension? Så har du med stor sandsynlighed brug for kattefoder i lidt større volumener, end hvis du blot havde et enkelt eksemplar af de yndefulde firbenede væsener gående derhjemme.

Samtidig har du brug for flere forskellige variationer af kattefoder. Ikke to dyr er ens – og katte har skiftende behov hele livet igennem. Uanset om du er avler med eksklusivt fokus på en enkelt race som for eksempel Maine Coon, Hellig Birma, Oriental Shorthair eller lignende, eller om din kattepension eller dit internat tæller katte i alle størrelser, racer, køn og aldre, har du brug for killingefoder, foder til senior katte, og særligt foder til drægtige eller diegivende hunkatte samt kastrerede eller steriliserede katte eller katte med særlige genetiske dispositioner.

Visse racekatte har for eksempel anlæg for at udvikle problemer med tænder og tandkød, hvilket bør forebygges gennem den rette kost. Og har dyret tendens til overvægt – hvilket særligt er tilfældet for neutraliserede katte – skal der også en særlig diæt på banen.

Køb kattefoder billigt gennem Kolind Foder Engros

Hvis du skal ud og købe alle disse foder typer i detail handelen, kan det godt gå hen og blive en bekostelig affære. Leder du efter en forhandler, som kan tilbyde billigt kattefoder i Djursland, kan du med fordel tjekke Kolind Foder Engros. Hos Kolind Foder Engros får du udelukkende det bedste foder til katte fra de mest velrenommerede producenter og i alle de varianter, du har brug for. Kolind Foder Engros forhandler kattefoder fra brands så som Go Care og Essential. Især Essential er særligt kendt for sit mangfoldige og brede udvalg af foder til katte i alle aldersklasser, racer og typer.

Du kan se hele udvalget, og bestille kattefoder online, på kolind.foderengros.dk

 

More articles