Klister der noget PTFE tape sammen?

17 May 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er meget forskel på tape, og PTFE tape udgør blot en enkelt slags af mange, som der er derude på markedet.

PTFE tape bruger man så til det, som det skal bruges til, mens der er andet tape, som man bruger i forskellige sammenhænge, om det er til at klistre nogle papirer sammen, det er malertape, eller det kan være gaffatape.
Og det er jo kun få eksempler ud af de mange, som man kan støde på.

Man skal helst ikke forveksle de her typer taper, selvom man da i en snæver vending kan bruge en type tape til andre opgaver, som det ikke er beregnet til, hvis man ikke har andet, selvom det ikke er hver gang, at man kan lave det trick.

Man bør så udskifte tapen til den udgave, som der er den beregnede til tjansen, når muligheden byder sig, og det kan lade sig gøre.

PTFE tape

PTFE skal man holde adskilt fra de andre typer tape

Der er noget klisterbånd, som man også kan kalde tape, der er mere klistret end andet, og det kan have at gøre med, at noget tape skal virkelig kunne sidde godt fast og aldrig blive pillet af, mens andet er noget, som der netop skal kunne tages af – såsom malertape.

Hvem af os har ikke prøvet det før, at man ruller noget tape ud, og så slår det “knude” på sig selv, og man kan ikke filtre det fra hinanden igen?

Det bliver så endnu mere besværligt, hvis man ender med at have omgang med flere forskellige typer tape samtidig, hvorfor man bør adskille dem fra hinanden, også når man bruger dem.

Selvfølgelig kan man godt have sit arsenal af tape liggende sammen, men det giver mest mening at have det, som man bruger i garagen for eksempel, adskilt fra det, som man benytter i køkkenet.

More articles