Kunne du tænke dig at arbejde med gulvafslibning i Silkeborg?

05 September 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Går du pønser med tanker om at arbejde med gulvafslibning i Silkeborg, fordi du er flyttet dertil i Jylland eller bare gerne vil lave noget andet arbejde af en art karriereskifte i Silkeborg, så du ikke skal pendle så langt på arbejde?

Det kan jo tænkes, du er træt af dit mere akademiske arbejde, og du derfor søger noget med fysisk arbejde, hvor du skal bruge dine hænder, har mere hold i virkeligheden og er i kontakt med kunderne.

Nogle mennesker laver jo den slags gulvafslibning i Silkeborg selv, selvom de måske ville få et bedre resultat ud af at få professionelle gulvafslibere til at gøre arbejdet.

Du kan jo teste dig selv: hvor meget ved du om det med at udføre gulvafslibning i Silkeborg?

Hvad er fejlopfattelser, hvad gør du rigtigt, og hvad kan du blive bedre på?

Meget af dette kan du finde svar på her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-silkeborg/

For så kan det jo være, du indser, at du allerede ejer mange af disse evner, eller at arbejdet tiltaler dig så meget, at du godt kunne tænke dig at lave det til hverdag, og siden du er lærenem, så skal resten jo nok komme til det.

Så vil du ikke længere være blandt dem, der falder i kategorien “uerfarne”, men du kan faktisk fremvise et CV, der viser, at du er tilknyttet og ansat ved et gulvafslibningsfirma, der til dagligt arbejder med at udføre gulvafslibninger i Silkeborg – og andre steder.

Pludselig opdager du måske, at du har fundet din rette hylde, og du kan ikke forstå, hvorfor du ikke skiftede herover med det samme.

Selvfølgelig er der en indlæringsproces, men det er jo også blot i begyndelsen, og før du har set dig om, så vil du opleve, at du kan udføre arbejdet lige så godt og på ligefod med de andre ansatte, der har været i firmaet længe.

More articles