Kylling i karry – nemt og lækkert

04 June 2021
Astrid Pedersen

editorial

De fleste familier kender alt til dilemmaet: Skal jeg bruge tid på at lave aftensmad, eller skal jeg spille på de sikre heste og servere fast food?

Desværre sker der ofte det at man springer over hvor gærdet er lavest. Efter en lang arbejdsdag har man ikke lyst til at bruge timer på indkøb, madlavning, borddækning, oprydning og opvask. Især ikke hvis der også skal hentes unger, laves lektier, og køres til fritids aktiviteter.

Så får man jo dårligt tid til sig selv. Og så er det at aftensmaden ofte ender med at bestå af færdigretter fra supermarkedets frysedisk, en pizza fra det lokale pizzeria, eller en burger fra grillebaren nede på hjørnet.

Hvordan laver jeg hurtigt aftensmad til hele familien?

Oven for stående scenarie er både en dyr og usund løsning. Fast food og take away er udmærkede løsninger en gang imellem. Men det går bare ikke til hverdag. Hvis aftensmaden skal have nogen værdi for familien bør man kunne samles omkring et lækkert hjemmelavet måltid som både er sundt og nærende.

Den gode nyhed i denne forbindelse er at det hverken behøver at være dyrt, besværligt eller tidskrævende at fremstille et sådant måltid. Det er blot et spørgsmål om at finde den rette opskrift. Med en god opskrift, og blot det mest basale køkken udstyr og husgeråd, vil du være i stand til at fremtrylle velsmagende og nærende retter som hele familien kan nyde, for eksempel klassikeren kylling i karry.

Find den bedste opskrift på kylling i karry online

Kylling i karry er ikke uden grund blandt de fleste børns favorit retter. Kombinationen af saftig kylling, lifligt krydret karry flødesovs og duftende basmati ris kan gøre de fleste bløde i knæene – store såvel som små. Og så er det nemt og billigt at lave kylling i karry. Find opskriften på dk-kogebogen.dk.

More articles