Lad det ikke ende som fjol på et konferencecenter

18 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan tage på mange forskellige kursuscentre.

Et af disse kan være https://huset-middelfart.dk/konferencecenter/ . Her er der mulighed for at afholde mange former for møder, konferencer og alt andet mellem himmel og jord.

Det er også en mulighed for at tage ens medarbejdere ud af den vante arbejdsdag, så de kan få sig nogle nye indtryk og opleve at arbejde sammen på en anden måde.

Det er jo ofte i den forbindelse, at man rykker dem ud af deres sædvanlige rammer, så man kan tage på et kursus sammen og lære at gøre tingene anderledes og få noget ny lærdom, som man kan tage med tilbage på arbejdet og bruge konstruktivt her.

Dette kan man gøre over en enkelt dag, eller man kan bruge det som overnatning over flere dage.

Det sidste er meget brugbart, hvis man netop skal lære folk noget over længere tid og have øvelser, så det hele virkelig synker ind i dem.

Der går måske for meget fri leg i den

Det farlige ved ikke at sidde hjemme på kontoret og være i nærheden af kunderne er så også, at man måske lidt går i den barnlige afdeling med ens opførsel.

Det kan allerede ske, når der er den “kedelige” del, hvor man bare skal lytte og tage notater. Det er som at være tilbage i skolen igen, og man mister fokus, fordi man ikke laver noget aktivt, så man sidder og driller de andre, man kender fra arbejdet.

Når man så skal lave øvelser, så tager man det måske ikke alt for seriøst, men det mest farlige er nok, hvis man skal overnatte på sådan et kursus.

Så er der jo en chance for, at man besøger hinanden på diverse værelser, eller man netop ligger sammen mange i samme sal.

Selvom “festen” og den frie leg er gemt til den sidste dag, så kan det måske stikke lidt af i dagene før.

Her skal man lige tage sig selv i nakken og være seriøs.

More articles