Lad et erfarent parkeringsselskab løse dine parkeringsproblemer

31 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Når man som administrator for en privat ejendom med tilhørende parkeringspladser gang på gang må konstatere, at disse konstant optages af udefra kommende, er gode råd dyre. For hvad stiller man egentlig op med de mange besøgende, som ser deres snit til at nappe en gratis parkeringsplads i stedet for at skulle betale i dyre domme for at parkere på gaden?

Få hjælp til parkeringsservice hos et parkeringsselskab

Dette problem er aldeles ikke ualmindeligt. Mange byer har nemlig indført betalingsparkering på offentlige gader og pladser. Det betyder, at det godt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse at stille bilen, hvis man er på besøg i byen. Og så er det da smart at finde en helt gratis parkeringsplads.

Men hvis denne parkeringsplads er tilknyttet en ejendom, som huser medarbejdere eller beboere, som bør have førsteret til at parkere nær bygningen, er det et problem, hvis uvedkommende parkerer. Så vil beboere eller medarbejdere pludselig være henvist til dyr gadeparkering. Og det kan ingen være tjent med.

Hvis du befinder dig i denne situation, bør du finde en løsning, som tilgodeser de bilister, som rent faktisk har lov at parkere gratis på dine private parkeringspladser. I de fleste tilfælde vil den rette løsning være at kontakte et parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med at udarbejde en stærk og fleksibel aftale om drift og administration af dine parkeringspladser. På den måde slipper du selv for en masse besvær – og beboere og ansatte får deres parkeringspladser tilbage.

Hvem kan hjælpe med parkeringsservice i København?

Du kan med fordel vælge det danske parkeringsselskab UnoPark, hvis du leder efter kvalificeret og kompetent parkeringsservice i København. Her får du personlig service, en brugervenlig selvbetjeningsløsning og fuld servicering af dine parkeringspladser hver eneste dag, som du selv ønsker det.

Læs mere om parkeringsservice på UnoPark.dk.

More articles