Låneberegner tilforbrugslån er din ven hele vejen

17 February 2020
Anders Lundtang Hansen
image

Man siger jo, at man skal bruge den menneskelige intuition for at kunne være skeptisk og se fejl og mangler, som en maskine ikke kan, og det er da også korrekt – for en maskine kan kun sortere efter det, som den er blevet programmeret til (endnu).

Men omvendt er mennesker også udspekulerede, så de kan forsøge at manipulere andre til noget, som de egentlig ikke vil, og som kun kommer bagmanden til fordel og måske ligefrem DIG til ulempe.

Den slags kan man opleve, hvis man vil søge om et lån et givent sted, om det sker mellem private eller i en bank for eksempel.
Her sidder der jo stadig mennesker, som skal bedømme, om de vil låne penge til en, men de kan også vælge at lede en i fordærv ved at sætte en høj rente eller ligefrem lyve om omkostningerne ved et lån.

Den slags sker dog ikke, hvis du vælger en låneberegner ud fra et givent lånested, som kan være hurtigudbetaling.dk, eller nogle andre steder, men ofte er den slags steder sat op efter, hvad den givne låneberegner skal regne ud for en.

Dette betyder ikke, at låneberegnerne er forprogrammeret efter, hvad der kommer bagfolkene til fordel, men at den blot er sat efter de betingelser, som vil indgå efter det sted, som man låner fra.

Skal man således bruge en låneberegner forbrugslån, så kan man plotte de tal ind efter, hvad man ønsker at låne, over hvor lang en tid man vil betale tilbage med videre, og så bonner den meget hurtigt ud med, hvad omkostningerne vil være, hvad renten bliver samt det samlede lån – og måske en del mere.

Den maskine kan jo også regne hurtigere, end vi mennesker kan, og ofte er den også mere korrekt, end vi dødelig kan regne os frem til.

Så udnyt sådan låneberegner hver gang, du får muligheden for det.

More articles