Love lingeri – din online undertøjsbutik

08 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Alle kvinder bør eje lingeri i den ene eller den anden form.

Selv om du ikke kan fylde flere undertøjs skuffer med silke chemiser, selvsiddende strømper og smygende corsager bør du som minimum under dig selv et lækkert BH og trusse sæt i matchende design og eksklusive materialer. Når du så en gang imellem har lyst til at føle sig ekstra fræk og forførende kan du lade de forsvaskede bomuldstrusser og den kedelige hverdags BH ligge i skabet og i stedet iføre dig de smukke og sexede klædningsstykker som er udformet til at fremhæve dine feminine former.

Selv om du er fuldt påklædt uden på dit lingeri kan du godt føle dig lidt ekstra sassy når du ved hvad der er inden under kontor uniformen. Og det vil både du og din partner nyde godt af efter fyraften.

Hvilket lingeri skal jeg vælge?

Er du slet ikke i besiddele af noget frækt undertøj overhovedet kan du som nævnt oven for lægge ud med et BH og trusse sæt. Disse fås i forskellige varianter, og det handler om at vælge et sæt som passer til din krop. Først og fremmest skal du kende din størrelse.

Når det handler om din BH størrelse er der tale om et bustemål angivet i centimeter, og en skålstørrelse som angives med et bogstav. Du kan få taget dine mål i en fysisk lingeri butik, og bruge dem når du handler online. Når det kommer til trusser er det smart at vælge en model som fremhæver dine stærke sider. Har du brug for mere støtte omkring mave og hofter end hvad en minimalistisk g streng kan tilbyde kan du altid vælge en tange trusse, en tai trusse eller måske en flot designet maxi trusse.

Du kan finde et velassorteret udvalg af lingeri i alle størrelser på https://www.love-lingeri.dk/ 

More articles