Luft vand varmepumpen – den grønne varmeløsning

08 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle udskifte dit olie, gas eller pillefyr? Så bør du overveje at vælge en luft/vand varmepumpe som erstatning.

Hvorfor skal jeg vælge en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr?

Der er faktisk flere gode grunde til ikke at købe et nyt fyr som erstatning for det gamle, men i stedet investere i en luft/vand varmepumpe.

Du vil aldrig opnå samme energi effektivitet med et traditionelt fyr som med en moderne luft til vand varmepumpe. Dette betyder for det første at du får meget mere varme for pengene med en luft til vand varmepumpe end du gør med et fyr.

Op imod halvfjerds procent af din varmeregning kan barberes væk hvis du skrotter fyret til ære for en varmepumpe luft vand. Det er en besparelse som kan mærkes. Og da du kan få tilskud til opsætning og installering af en luft til vand varmepumpe vil du hurtigt have tjent din investering hjem igen.

image

En luft til vand varmepumpe er et klimavenligt alternativ

Den høje energi effektivitet gør samtidig luft til vand varmepumpen til den mest klima og miljø venlige løsning når det handler om opvarmning af private boliger.

Når du nedsætter dit forbrug af energi reducerer du samtidig dit globale co2 aftryk. Og med en luft til vand varmepumpe sker dette i ganske betragtelig grad.

Med en luft/vand varmepumpe får du således både grønnere og billigere varme. Du kan skrue op for varmen uden at skrue op for varmeregningen, og dermed slippe for at fryse vinteren igennem uden at du slår bunden ud af dit husholdnings budget. Og du kan tage lange varme styrtbade uden at skulle have dårlig samvittighed over for klimaet eller din pengepung.

Lad Amalo hjælpe med at vælge den rette varmepumpe

Du kan få hjælp til at finde den perfekte varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk

More articles