Mangler du en maler i Korsør?

25 november 2019
Anne-Mette Hansen

editorial

Trænger dit hjem til at blive frisket lidt op? Er du flyttet i en ny bolig? Lejer du din lejlighed ud, og skal du have nye lejere ind igen? Der er mange situationer, der kræver en klat spartel og en tur med malerpenslen. Men hvor finder du en dygtig maler i Korsør?

Forny din bolig med nye farver 

Det er blevet ret populært at male en enkelt væg i rummet i en lidt vild farve som rød, blå eller sort. Nogle maler også flere vægge eller hele rummet i en bleg pastelfarve. Der er mange muligheder, når du vil prøve at gøre noget nyt i dine rum. 

Er du udlejer af boliger, så kan det godt være, at du skal holde dig til den hvide malerpensel. Men på den anden side vil det også give lidt omtale og interesse, hvis du udlejede boliger, hvor der virkelige var kælet for detaljerne på en moderne og trendy måde.

Malerkanonen maler hele Sjælland rød 

Det er nok oftere farven hvid, end det lige er rød. Men firmaet her hjælper faktisk alle kunder på Sjælland, som har brug for en dygtig maler. Bor du i Korsør eller omegn? Så kan du sagtens få hjælp til netop dit projekt. Malerkanonen hjælper både med indvendig eller udvendig maling af din bolig. 

Malerkanonen har mange års erfaring i branchen og har ligeså mange tilfredse kunder på hele Sjælland. De yder altid en god service og leverer et stykke arbejde af høj kvalitet. Faktisk er de så sikre på deres kvalitet, at de altid tilbyder 3 års garanti på arbejdet samt tilfredshedsgaranti. Det sidste betyder, at du ALDRIG betaler, før du er tilfreds med det udførte stykke arbejde. 

Du kan læse meget mere om denne maler i Korsør på deres hjemmeside, hvor du også kan læse de mange positive anmeldelser fra tidligere kunder. 

Flere Nyheder