Med et telt kan du altid nemt tage på ferie

06 June 2020
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du skal til at booke et sommerhus eller et hotelværelse, når du skal på ferie, kan det hurtigt blive dyrt og være svært at være spontan. I stedet er det derfor en god ide for dig, at du anskaffer dig et telt.

Med det på cyklen eller i bilen kan du nemlig bare tage af sted – og så finde en campingplads, hvor du kommer frem. Det er med til at gøre det langt nemmere for dig at tage på ferie, når du ønsker det. 

Der findes selvfølgelig en række forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe telte. Et af de steder, hvor du virkelig finder et stort udvalg, er på webshoppen scandihills.dk.

De har telte i en meget høj kvalitet, da de henvender sig til personer, der holder af at dyrke outdoorlivet. Du kan derfor være sikker på, at det er et telt, der bliver stående, selvom det blæser, og at det er et telt, der kan holde en ordentlig regnbyge ude. 

Der er nogle, der forbinder det at ligge i telt med en meget primitiv form for ferie. Men sådan behøver det ikke at være. Du kan i meget høj grad selv bestemme, hvor primitiv du vil gøre din ferie. Du kan for eksempel vælge et telt, der er så stort, at det er muligt for dig at stå oprejst i det. På den måde får du allerede en helt anderledes følelse, end hvis det er et lille telt, som du skal kravle ind og ud af. 

Hvis I er flere, der tager på ferie sammen, kan I vælge et telt med forskellige kabiner. På den måde kommer I ikke alle til at sove i det samme rum, selvom I sover i det samme telt. Det kan være med til at give en større følelse af privatliv, for eksempel i forhold til at skifte tøj. 

More articles