Med mad ud af huset er det nemt at samle hele familien til en lækker brunch

15 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil have hele familien på besøg til brunch, kan det ende med, at du er nødt til at stå mange timer i køkkenet. Så mange, at du næsten ikke kan være nærværende, når din familie er der. For at undgå det er det en god ide, at du bestiller brunch ud af huset. På den måde får du al maden leveret, og du kan være sammen med dine gæster og være frisk og afslappet. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille brunch, er hos cateringfirmaet Kokken og Jomfruen. De har tre forskellige brunchmenuer, som du kan vælge imellem. Dermed kan du nemt finde den, der passer til anledningen. De har en fødselsdagsbrunch, en klassisk brunch og en vælg-selv-brunch. 

Retterne bliver anrettet til ti-femten personer. Hvis du derfor skal holde en større fest, hvor folk skal sidde ved forskellige borde, kan du altså nemt bestille mad til alle og så fordele den ud på bordene. 

Levering i hele landet 

Måske er du bange for, at du ikke kan få mad fra Kokken og Jomfruen. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være muligt. De tilbyder nemlig levering i hele landet, dog kun til de brofaste øer. Derfor vil der ikke være mange tilfælde, hvor du ikke har mulighed for at få mad fra dem. Det giver dig mulighed for at få en nem brunch. 

I nogle tilfælde kan det være svært at få folk til at sige, om de kan komme eller ej. Pludselig er der nogle, der kan alligevel, og andre, der må melde fra. Når du bestiller brunch fra Kokken og Jomfruen, kan du helt op til otte dage før, ændre på, hvor mange kuverter du vil have. Dermed kan du altså rimelig præcist få det antal kuverter, du har brug for. 

More articles