Modtag kloakrensning i Rødovre

08 June 2022
Lotte Hindsberg

editorial

Vores kloakker er ofte udsat for et voldsomt pres, især efter vi er begyndt at få flere og voldsomme regnskyl, som kræver en kloak, der fungerer upåklageligt.

Som husejer er det din pligt at sørge for at den del af kloakken der hører til matriklen og er du i tvivl om den er tilstoppet eller hvis der begynder at lugte af kloak, du vil ikke være i tvivl hvis det er det, skal du kontakte en autoriseret kloakmester. Du kan blandt andet søge på kloakrensning i Rødovre.

Din autoriseret kloakmester vil komme og lave en TV-inspektion af din kloak og på baggrund af den vil han enten reparerer hullet eller foretaget en spuling af din kloak, så den igen fungerer optimalt. Inden han starter vil han selvfølgelig kontakte dig, så du ikke kommer hjem til en overraskende stor regning.

kloakrensning

Rotter og kloakker

En af de årsager der er til at det er vigtigt at ens kloak fungerer optimalt og der ikke er nogle huller, er at det set fra en rottes synspunkt det ideelle sted at bygge rede og stifte familie. To rotter lyder måske ikke så slemt, men på få måneder er de mere end flere hundrede.

Derfor er det en god ide, samtidig med at du får spulet din kloak at få sat et filter op til den del af kloakken der fører op til din bolig. Så slipper du få rotter ind af den vej. 

Det er også en god ide at sørge for at dine tagrender er pæne og rene og ikke er fulde af gamle blade. Det gør det nemmere for vandet at komme ned og væk i kloakken. Det er en god ide at rense dem med jævne mellemrum og er der store træer der hænger ind over dit tag, så få dem klippet væk.

More articles