Nå dine perfekte venusmål med en effektiv fedtsugning

13 October 2020
Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med buler og deller selv om du netop har tabt dig – og vil du gerne af med disse for at få en flottere krop? Så kan du overveje en fedtsugning.

Hvad er en fedtsugning?

En fedtsugning er en kirurgisk procedure som har til formål at fjerne fedt depoter fra bestemte steder på kroppen. Ved en fedtsugning anvendes en særlig suge teknik som er velegnet til at komme de uønskede deller og bildæk til livs.

Du kan for eksempel få foretaget en fedtsugning på dine baller, på din mave eller på dine hofter. Også overarmene, lårene eller hagen er yndede mål for fedtsugning.

Du kan ikke bruge fedtsugning som en metode til vægt tab, men en fedtsugning kan være et rigtig godt supplement til en sådan. Det kan nemlig være rigtig svært at få has på de genstridige fedt depoter som dannes omkring hofterne (dansehåndtaget eller muffin top), på maven, under armene (mormor vinger), på indelårene eller på den ydre del af lårene, også kendt som ridebukselår.

Uanset hvor sundt du spiser og hvor meget du træner vil disse fedtpuder blive siddende og forhindre dig i at opnå den ønskede krops facon. Med en fedtsugning kan du forme din krop præcis som du ønsker, og derved opnå et mere harmonisk udseende.

Hvornår har jeg brug for en fedtsugning?

Som nævnt kan en fedtsugning bruges til at fjerne de fedt depoter som ikke forsvinder ved vægttab. Når du tager på vil fedtcellerne i fedt depoterne blive større. Hvis du således ønsker at komme af med fedtet kan du med en fedtsugning fjerne disse forstørrede fedtceller. Du vil dermed opnå en flottere kontur, idet din hud til tilpasse sig din ændrede facon i de fedtsugede områder. Disse kontur ændringer er permante såfremt du holder din vægt.

Læs mere, og book til til en indledende konsultation vedrørende fedtsugning på agata-privathospital.dk

More articles