Nedfræsning af kanttråd; når din robotplæneklipper skal blive i haven

19 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

I disse år vælger flere og flere at investere i en robotplæneklipper. En robotplæneklipper kan varetage det slidsomme og uinspirerende arbejde med klipning af græsset i din plæne således at du slipper for det. På den måde kan du få frigjort tid til mere spændende og interessante aktiviteter, eller blot til ren og skær afslapning.

Har du således valgt at anskaffe dig en moderne robotplæneklipper, som skal aflaste dig i sommer månederne, skal du huske at få nedfræset den dertil hørende kanttråd. Og her kan du med fordel benytte professionel arbejdskraft.

Hvorfor betale sig fra nedfræsning af kanttråd?

Måske tænker du at du da sagtens selv kan forestå nedfræsning af kanttråd til din robotplæneklipper, og derfor kan spare de penge som du ellers ville have betalt professionelle håndværkere for denne service. Men her skal du tænke på at det faktisk kræver et vist håndelag samt sans for detaljen at nedfræse et afgrænsnings kabel på korrekt vis. Kablet må ikke ligge for dybt i jorden, for så kan de i din robotplæneklipper indbyggede sensorer ikke registrere det. Og så har du balladen med en bortløben robotplæneklipper eller et ødelagt blomsterbed.

På den anden side må kanttråden ikke ligge for tæt på overfladen da den så risikerer at blive blottet og dermed udgøre en snublefare. Og samtidig kræver det en vis præcision at nedlægge kablet i den rette afstand til plænens kant således at denne kommer til at stå knivskarpt.

Derfor er det en god idé at overlade denne opgave til de professionelle. En dygtig håndværker med speciale og erfaring inden for nedfræsning af kanttråd vil hurtigt kunne vurdere hvorledes netop dit afstands kabel skal nedfræses. Arbejdet vil blive udført hurtigt og på grundig og effektiv vis. Og så får du et holdbart slut resultat hvor din kanttråd bliver hvor den skal. Du kan læse mere på Kabelnedlægning.dk

More articles