Nem og familievenlig mad med måltidskasser

01 November 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mange småbørns forældre kender udmærket til tidsmangel i hverdagen. Ungerne skal hentes efter arbejde, og så skal der købes ind til aftensmad.

Når man kommer hjem skal såvel madlavning, lektielæsning, hygge og putning kunne klares på ganske få timer. Og derfor er der mange der må ty til den lette løsning og lade familiens aftensmåltid bestå af fast food, færdigretter, fryse pizzaer eller kedelige rugbrødsmadder.

Lav lækker mad til familien hver dag med hjælp fra Kokkens Hverdagsmad

Til alt held er hjælpen nær for dig som har svært ved at få tid til at kokkerere hver eneste aften. Med en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad vil du kunne sætte lækker og sund aftensmad på familiens bord flere dage om ugen. Og det helt uden at skulle svede over komfuret i timevis.

Kokkens Hverdagsmad er leveringsdygtig i lækre og billige måltidskasser som er sammensat med familievenlige retter for øje. Når du laver mad fra Kokkens Hverdagsmads måltidskasser kan du være sikker på at aftensmaden falder i familiens smag.

Samtidig er det nemt at fremstille de velsmagende retter. Hver eneste måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad er nemlig udstyret med et opskrift hæfte af hvilket det klar og tydeligt fremgår hvorledes retterne skal tilberedes. Følger du opskriften går det let som en leg.

Der ud over er meget af tilbehøret – for eksempel saucer og dressinger – fremstillet på forhånd så du ikke behøver at besvære dig med det. Kødboller, krebinetter, karbonader, frikadeller og hakkebøf er formet og klar til at komme på panden. Og diverse grøntsager samt salat er hakket på forhånd.

Faktisk er det så nemt at lave mad med hjælp fra en Kokkens Hverdagsmad måltidskasse at du sagtens kan overlade madlavningen til de lidt større børn, og på den måde frigive endnu mere tid.

Du kan bestille dine måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad online via hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk

More articles