Ny emalje i dit badekar på få timer

17 May 2020
Astrid Pedersen

Er dit gamle badekar begyndt at fremstå lidt nusset og snusket – måske decideret uappetitligt? Så er det tegn på at emaljen på karrets inderside er ved at være slidt. Dette behøver ikke at betyde at badekarret er parat til at blive skrottet. Du kan nemlig sagtens få dit badekar pænt igen. Det kræver blot en professionel maling af badekar, som kan erstatte den gamle emalje med en ny.

Hvor kan jeg få hjælp til maling af badekar?

Hvis du ønsker et tilbud på maling af badekar, kan du med fordel kontakte virksomheden Ny Emalje. Ny Emalje har specialiseret sig inden for maling af badekar og reparation af emalje i såvel badekar som i spabade og håndvaske.

Med maling af badekar kan de dygtige håndværkere fra Ny Emalje på få timer få dit badekar til at fremstå skinnende som var det ganske nyt – med en hård, glat og vandtæt emalje. Maling af badekar er en langt billigere og mindre tidskrævende løsning end skrotning eller udskiftning af badekar. Og så slipper du for besværet med at skulle bortskaffe det gamle badekar og anskaffe og installere et nyt et af slagsen.

Hvordan foregår maling af badekar ved Ny Emalje?

Når du vælger at overlade opgaven med maling af badekar til Ny Emalje, vil de faglærte håndværkere først indlede med en afdækning af dit badeværelse. Det er nemlig vigtigt for Ny Emalje at holde en god orden mens maling af badekar står på. Badekarret vil blive renset og slebet, og eventuelle skader udbedret inden emaljen påføres. Dette foregår ved hjælp af sprøjtemaling, nærmest som når en bil modtager en autolakering.

Emaljen består af en blanding af akryl og uretan, og hærder hårdt op i løbet af 24 timer. Her efter kan du bruge dit badekar igen. Du kan læse mere om maling af badekar ved Ny Emalje på ny-emalje.dk

More articles