Optimer din bolig med en træterrasse

14 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Mange danske familier vælger i denne tid at planlægge en såkaldt staycation – det vil sige en ferie inden for landets grænser – til sommeren 2021. der er da heller ikke megen grund til at rejse udenlands når den danske sommer er så skøn og har så meget at byde på.

Har du og din familie overveje at blive hjemme, og måske endda inden for matriklens rammer, er det en kæmpe fordel hvis boligen er forsynet med egen have. Her kan ungerne lege, og de voksne sole sig, slappe af og lave mad i familiens eget udekøkken eller på havegrillen. Et hus med have er en velsignelse i disse tider. Og det kan kun blive bedre med en flot og vel designet træterrasse.

Hvorfor bygge en terrasse?

Der er mange gode grunde til at bruge ferierejse pengene på en lækker træterrasse til haven. En af dem er at en terrasse, som er udført af en dygtig håndværker, på mange måder vil føje ekstra værdi til din bolig. Dette såvel i form af øget livskvalitet for beboerne som på den økonomiske side. Dit hus bliver, med andre ord, mere værd når det er forsynet med en rummelig terrasse som danner en naturlig overgang mellem boligen og den dertil hørende have.

Med en træterrasse kan du faktisk nærmest skabe et ekstra rum i huset, i hvert fald fald hvis du vælger en overdækket model. Du vil under alle omstændigheder kunne få langt større glæde af din have hvis denne er udvidet med en flot og funktionel træterrasse. Et solidt trædæk udgør et stabilt underlag for dine havemøbler når du skal dække op til familiens måltider. Og du har mulighed for at bygge din træterrasse i flere niveauer således at du får mere plads og råderum.

Du kan med fordel lade Andreas la Cour fra Kun Terrasser opføre din nye træterrasse – læs mere på kun-terrasser.dk

More articles