Planlæg morgensang for brudeparret

14 April 2022
Steffen Hansen

editorial

Kobberbryllupsdagen er når man har været gift i 12,5 år. Der er mange, der vælger at fejre eller markere dagen på en eller anden måde. Det kan være en fest eller en tur ud at rejse sammen med den nærmeste familie. Der er mange måder, man kan fejre sin kobberbryllupsdag på.

Hvis du er en ven eller et familiemedlem, som skal planlægge morgensang for brudeparret, så kan du læse med i dette indlæg. Her vil du få nogle tips til, hvordan du skal gribe opgaven an.

 

kobberbryllupsmusik københavn

 

Få lavet en æresport

Når man skal fejre sin bryllupsdag, særligt på enten kobber eller sølvbryllupsdagen, så stiller venner eller familie an med en æresport. Den kan man få lavet og arrangeret imens brudeparret ligger og sover, så de kan vågne op til den dagen efter.

Her skal du sørge for at få købt gran, blomster og andet materiale, der skal til for at bygge en æresport. Du kan også lave et fint skilt, hvor navnet på brudeparret står på, og skrive med store bogstaver “Tillykke med de 12,5 år” eller “Tillykke med de 25 år”. Så står æresporten klar til dagen efter, hvor I skal møde op til morgensang.

 

Arranger morgensang

Om morgenen på kobberbryllupsdagen eller sølvbryllupsdagen mødes I til en fællessang. Dette kan gøres på forskellige måder. Du kan lave en liste over sange, der er specielle for parret, og spille dem en efter en. Eller I kan få nogen til at spille på et instrument, mens alle andre synger.

Her kan I bestille professionelle musikere til at spille an for jer, så det bliver festeligt og rigtig musikalsk. Sørg for at invitere dem, der skal være med til morgensang eller give lyd om, at folk kan dukke op, hvis de har lyst.

 

Planlæg morgenbrød til bagefter

Efter morgensangen er det tid til at spise morgenmad. Det foregår som regel hjemme hos parret selv, så alle kan gå deres egne veje bagefter. Du kan lave noget specielt til parret eller lave det til en buffet, hvor alle tager noget med. Hvis I vil gøre noget ekstra specielt, kan I bestille bagerbrød fra bageren til morgenmaden.

More articles