Powerpoint kurser – når du vil lave de bedste præsentationer

08 januar 2020
Astrid Pedersen

editorial

En væsentlig del af det at arbejde med eksempelvis forretningsudvikling eller på lederplan i en virksomhed er med jævne mellemrum at kunne fremlægge resultater – for eksempel økonomiske resultater ved kvartalsskifte, eller resultater af et længere varende projekt.

De fleste business directors kommer også ud for med jævne mellemrum at skulle retfærdiggøre deres afdelingers eksistens gennem en præsentation af igangværende projekter eller resultater opnået på årsbasis. Investorer, samarbejdspartnere og andre interessenter sætter også pris på løbende at blive forevist dokumentation for virksomhedens sundhed og bæredygtighed. Og det er ikke altid, at en tommetyk rapport er den mest overbevisende måde hvorpå du kan forelægge dine resultater, planer og fremskrivninger.

Lær at lave flotte Microsoft PowerPoint præsentationer – det betaler sig

Den hyppigst anvende metode til en let og fordøjelig præsentation af tunge data, som nemt hober sig op i regnskaber og budgetter, er ved et fælles møde, hvor disse fremlægges ved hjælp af visualiseringer. Til dette formål er Microsoft PowerPoint det mest anvendte værktøj.

Microsoft PowerPoint er en applikation udviklet af Microsoft – og standard tilbehør i Microsoft Office pakken. Når du anvender en Microsoft PowerPoint præsentation med det formål at understøtte din fremlæggelse, får du muligheden for at benytte dig af forskellige effekter, som holder publikums opmærksomhed fanget.

Du kan udnytte Microsoft PowerPoints evne til at generere flotte og spiselige grafer og diagrammer ud fra Microsoft Excel data, og du kan sætte din Microsoft PowerPoint præsentation rigtig flot op, så den i sig selv bliver et overbevisende argument.

Bliv skarp på Microsoft PowerPoint med et kursus hos 4D

Hvis du drømmer om at lave flotte og fængende Microsoft PowerPoint præsentationer, kan du med fordel tilmelde dig et af de mange Microsoft PowerPoint kurser hos den danske kursus udbyder 4D. Du kan læse mere, og finde det Microsoft PowerPoint kursus, som passer til dig, på https://www.4d.dk/kurser/office/powerpoint 

Flere Nyheder