PowerPoint kurser – når du vil lave skarpe fremlæggelser

08 January 2020
Astrid Pedersen

editorial

Blandt de mest anvendte applikationer i Microsoft Office pakken finder vi Microsoft PowerPoint. Microsoft PowerPoint er et program udviklet til at understøtte præsentationer og fremlæggelser med visuelle hjælpemidler. Ved hjælp af en vel tilrettelagt Microsoft PowerPoint præsentation kan du forstærke din pointer og bullet points, og gøre store og uoverskuelige mængder af data og tal spiselige for dit publikum. Du kan nemlig bruge de indbyggede funktioner i Microsoft PowerPoint til at fremstille flotte grafiske repræsentationer af disse data – for eksempel søjle eller lagkage diagrammer eller grafer, som kan dokumentere en udvikling visuelt.

Få mere ud af Microsoft PowerPoint med et kursus

Selv om Microsoft PowerPoint er vidt og bredt anvendt i hele erhvervslivet, er det ikke ensbetydende med at alle ved hvorledes den smarte applikation udnyttes optimalt. Den ideelle Microsoft PowerPoint præsentation supplerer fremlæggelsen uden på nogen måde at overdøve den eller fungere som erstatning herfor. Og en fremlæggelse understøttet af Microsoft PowerPoint er heller ikke gjort med at læse op fra pointerne i præsentationen.

Det kræver forberedelse og øvelse at tilrettelægge og afvikle en Microsoft PowerPoint supporteret fremlæggelse, som fanger tilskuerens interesse og får de vigtigste pointer til at bundfælde sig hos samtlige deltagere. Derfor er det en god idé at tilmelde sig et kursus i Microsoft PowerPoint, hvis man altså ønsker at brænde igennem overfor chefen, medarbejderne, ledelsen eller de eksterne interessenter.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft PowerPoint kurser i Danmark?

Hos 4D, som er blandt de førende udbydere af IT rettede kurser til virksomheder og privat personer, finder du en bred vifte af kurser i Microsoft PowerPoint. Du kan for eksempel vælge PowerPoint Grundlæggende, hvis du er helt grøn inden for Microsoft PowerPoint og ønsker at lære hvorledes de helt basale funktioner i programmet anvendes optimalt.

Du kan finde det rette Microsoft PowerPoint kursus for dig på 4d.dk

More articles