Professionel hjælp til nedgravning af robotplæneklipperens kanttråd

20 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt en robotplæneklipper, og er du i tvivl om hvad du skal stille op med den medfølgende robotplæneklipper kanttråd? Så kan du med fordel læse med her.

Robotplæneklipper kanttråd – hvad er det?

Når en robotplæneklipper skal slå en græsplæne skal den vide hvad der er græsplæne og hvad der ikke er. Det kan for eksempel være at du har bede i haven som helst skal holdes uden for robotplæneklipperens operations radius.

Derfor følger der med enhver robotplæneklipper en vis mængde kanttråd – eller afgrænsnings kabel, som det også kaldes – som skal monteres langs kanten af din græsplæne. Sensorer i robotplæneklipperen fortæller den hvor kanttråden ligger, og maskinen vil hernæst vende om.

Således kan du med robotplæneklipper kanttråd afgrænse en perimeter for din robotplæneklippers arbejdsområde og undgå at din robotplæneklipper stikker af hjemmefra eller ødelægger dine bede.

Få hjælp til nedlægning af robotplæneklipper kanttråd

Mange have ejere vælger at montere robotplæneklipper kanttråd oven over jordens overflade ved hjælp af pløkker. Dette er selvfølgelig en mere fleksibel løsning i forhold til nedlægning af robotplæneklipper kanttråd – men også en relativt upraktisk en af slagsen.

Når du vælger at placere din robotplæneklipper kanttråd over jorden vil denne nemlig udgøre en snuble fare for dyr og mennesker. Bliver din robotplæneklipper kanttråd først forrykket skal du ud og montere den på ny. Og så er det sjældent noget kønt syn med synlig robotplæneklipper kanttråd samt de dertil hørende pløkker som skal sidde rundt omkring langs kanten af din plæne.

I stedet skal du vælge at få din robotplæneklipper kanttråd nedgravet eller nedfræset i jorden omkring din græsplæne. På den måde bliver kablet hvor det skal – og er ikke synligt for andre end din robotplæneklippers sensor.

Hos Kabelnedlægning.dk kan du få hjælp til nedlægning af robotplæneklipper kanttråd – bliv klogere på kabelnedlaegning.dk

More articles