Professionelt opførte træterrasser i høj kvalitet

18 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Der er ikke meget, der tyder på, at sommeren 2021 bliver den helt store rejseperiode. Men hvem har dog også lyst til at trække sydpå når nu den danske sommer er så fantastisk. Det er oplagt at udnytte de muligheder vi har for at holde sommerferie her i dejlige Danmark. Og er du i besiddelse af hus med have er det oplagt for hele familien at bruge nogle uger inden for matriklens trygge rammer.

Gå den danske sommer i møde med en lækker træterrasse

Er din have ikke allerede udstyret med en rummelig og hyggelig træterrasse bør du alvorligt overveje at få opført sådan én. Med en træterrasse føjer du en ekstra dimension til din have – og øget værdi til din ejendom.

Det sidste selvfølgelig forudsat at din nye træterrasse holder en vis kvalitet. Og af samme grund bør du lade en professionel håndværker forestå opførelse af din træterrasse.

Hvorfor ikke bare selv bygge en træterrasse?

Måske synes du gerne du vil spare nogle penge, og i stedet selv kaste dig ud i projekt byg din egen træterrasse. Dette kan dog ikke anbefales.

Med mindre du selv er faglært tømrer vil du, uanset hvor habil en gør det selv mand du anser dig selv for at være, ikke have tilstrækkelige forudsætninger for at opnå et forsvarligt resultat. Hvis en træterrasse skal kunne holde skal den bygges på et stærkt fundament og en solid konstruktion, ud af massivt træ som er behandlet til at kunne tåle vind og vejr – også om vinteren hvor regn, sne, slud og lave temperaturer kan tære godt og grundigt på træværk.

Hvis din terrasse skal holde mere end en enkelt sæson bør du således lade en faguddannet håndværker stå for design og opførelse heraf. Og er du bosiddende i Nordsjælland, København eller Odsherred, kan du med fordel vælge Kun Terrasser ApS – læs mere på https://www.kun-terrasser.dk/ 

More articles