Så blev husdrømmen pludselig til virkelighed

12 marts 2018
Camilla Skøtt

editorial

Wow… Så gik det pludselig stærkt, skal jeg love for. Som I ved, har vi i lang tid jagtet vores drømmehus – og vi har i den grad været vidt omkring – men bare ikke kunnet finde lige præcis dét hus, vi drømte om. Men så pludselig en dag… bom… så stod det der. Og de sidste uger har været en hvirvelvind af bankfolk, ejendomsmægler, forældre der skulle spørges til råds, boligadvokater og jeg skal komme efter dig. Og nu har vi så købt et hus. En helt igennem fantastisk patriciervilla, og jeg kan ikke vente med at flytte ind. Juhuuu…

Hele processen har været sindsyg, vild og stressende på flere punkter, og her skal altså lige lyde en kæmpe tak til den boligadvokat, vi havde med på sidelinjen: eBoligadvokat. Uden dem havde vi aldrig turde slå til (eller fået et ret markant nedslag i prisen for den sags skyld). Nogle stykker har allerede spurgt efter en boligadvokat pris, og her kan jeg sige, at vi kun gav 6.750 kr. for en fuld rådgivningspakke – og vi har følt os trygge hele vejen igennem.

Det var så VILDT, altså!

Som I måske kan lure af mit indlæg, så kan jeg slet ikke få armene ned. Vi var nærmest begyndt at opgive håbet om at finde et hus, som vi kunne se os blive gamle i – og som vi havde råd til. Og det kom også lidt ud af det blå, for huset ligger på landet i et område, vi slet ikke havde forestillet os at bo i. Men da jeg klikkede gennem billederne et efter et, så blev jeg bare mere og mere forelsket, og da vi så det første gang, var jeg fuldstændig solgt. Og det var manden heldigvis også.

Nu er huset vores, og vi flytter ind til sommer. Det bliver så fedt! Jeg kan slet ikke vente…

Flere Nyheder