Sådan en massage måtte gerne vare lidt længere

01 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er nok langt de fleste, der ligger og tænker, at en massage nok snart gerne måtte stoppe, for så skulle det være fordi, man helst ikke kan lide, at andre mennesker rører ved en.

En massage kan være til for at afhjælpe med noget i kroppen, som der skal genoptrænes eller heles af den ene eller anden grund.

Sådan en behandling med massage kan du som eksempel få her: https://www.kiropraktor-frederiksberg.dk/behandling/massage

Men der er jo også de gange, hvor man egentlig bare gerne vil have massage over det meste af kroppen, uden der skal være en grund til, at man lige vil masseres andet end, at man godt kan lide det.

Nogle gange er det jo fint nok, hvis det er ens kæreste, som der giver en den behandling, men andre gange vil man gerne have, at det er en, der kan finde ud af at gøre det, for selvom det er intimt med en, man holder af, der laver den massage, så er det ikke altid, at det er godt nok.

massage

Man skal nyde hvert sekund af den massage

Er det lang tid siden, man er blevet masseret, så er det ligesom at træne for første gang i lang tid: Man kan virkelig mærke det, og det kan godt gøre (lidt) ondt.

Men som man siger, så skal man gerne kunne mærke det, før det gør en gavn.

Når man så er kommet ind i rutinen, eller det måske er en mere nænsom og afslappende massage, man har bestilt, så begynder man virkelig at nyde det.

Man nyder det faktisk så meget, at man er villig til at stikke behandleren mere penge på stedet, så den massage kan vare ved.

Men hvis vedkommende har flere kunder bagefter, er der ikke noget at gøre. Så må man bare booke en tid med det samme til næste gang, så man har noget at glæde sig til.

More articles