Sådan får du godt indeklima på kontoret

28 September 2021
Steffen Hansen

editorial

Man tilbringer meget af sin vågne tid på sit arbejde. Derfor er det vigtigt, at når du er afsted, at du befinder dig i et klima, der holder dig frisk hele dagen. Der kan hurtigt komme dårligt indeklima ved, når der er mange mennesker samlet et sted. Det kan forringe ens præstationsevne, hvis rummet man sidder og arbejder i, føles tungt og indeklemt. Derfor vil vi komme med gode råd til dig i dette indlæg, om hvordan du sikrer et indeklima på din arbejdsplads. Læs med her. 

1. Husk at få gjort rent

En del af indeklimaet hænger også sammen med rengøringen. Rene rum, der ikke er tilsmudset med snavs eller støv, gør det behageligt for dine medarbejde at arbejde i. Har du ikke rengøring på dit arbejde, bør du overveje at hyre et professionelt firma til at klare det for dig. Har du kontor i Kolding, så kan du søge efter erhvervsrengøring i Kolding på Google. Her vil du finde firmaer, der søger for ugentligt rengøring af din arbejdsplads, så alle ikke skal døje med dårligt indeklima. 

2. Investér i en luftrenser

Et dejligt ventileret rum sikrer, at dine medarbejde føler sig tilpas og har et frisk hoved til at tilgå sine arbejdsopgaver. En luftrenser kan være vejen frem mod dårligt indeklima. Du kan få luftrensere til en overskueligt pris og størrelse, så den ikke optager alverdens plads på kontoret. Med luftrenseren får du også filtre, der indoptager fugten og støvpartikler i luften og få det filtreret væk. Det er også rart for dem, der skulle sidde med allergi for støv. 

3. Luft grundigt ud

Hvis du ikke vil ud og investere i en luftrenser, så kan hyppigt udluftning også gøre tricket. Det behøver ikke at være lang tid af gangen. Du skal heller ikke lufte så meget ud, at der kommer fugt skader eller alle sidder i træk. Det er bare vigtigt, at vinduerne får lov til at stå på klem lidt tid af gangen i løbet af dagen. Det er med til at sikre, at luften i rummet kan blive renset, særligt hvis i spiser til frokost i samme rum. 

More articles